lördag 25 mars 2017

ETT ENDA STORT BLÄÄÄ

Detta är min personliga uppfattning om kommande natts tramsighet.


Ett stort BLÄÄÄ åt denna onöda.
Hoppas ni har en fin vårvinterhelg — trots sommartiden!

6 kommentarer:

 1. Tack och lov att jag inte jobbar. Jag kommer att hålla mig till min egen tid och struntar i ändringen. Det blev en liten promenad i solen idag. Trevlig helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här, ekar jag. Jag ställer om de klockor som måste gå "rätt" men de flesta får vara kvar i normaltid. Som en protest. Jag plussar bara på en timme - om det behövs. ;)
   Också här var det sol idag. Ha en skön söndag.

   Radera
 2. Sommartid eller vintertid, spelar ingen roll för mig. Vill bara att alla dagar och tider ska gå långsamt, långsamt, långsamt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om vi nödvändigtvis måste ställa om klockan borde det vara till sävlig-tid. För evigt.

   Radera
 3. Håller helt med dig om att sommartiden är ett enda stort bläää.
  Vi ställde om för ett par veckor sedan vilket är alldeles för tidigt. Det hade blivit ljust på morgnarna och nu har det varit mörkt sedan dess när jag stiger upp.
  Nu blir det i alla fall den vanliga tidsskillnaden mellan Kalifornien och Sverige vilket underlättar för mig om jag skall ringa till någon eller något kontor.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det här sommartidstjafset borde aldrig ha införts. Det är bara korkat. Och varje år blir jag lika irriterad. Jag fattar inte vitsen, det är så tramsigt.
   Idag har vädret här varit allt annat än somrigt. Snön har vräkt ner, tätt, tätt, och nu verkar det mer midvinter än mars-slut. Skönt att den blir kortvarig. :)
   Kram från vintrigt norr!

   Radera