tisdag 15 december 2020

PLATT FALL FÖR DATOR-KLANTAN

... går till mig själv!

Det blev både stjärnfall och platt fall på bloggen efter att jag tog bort stjärn-scriptet från där jag satt in det först och sedan fick se att stjärnorna bara följde pekaren för just det inlägget.
Glittrande stjärnor vill jag ju ha på alla inlägg.
Men tydligen "lyckades" jag också ta bort bloggens högerspalt. Den finns kvar på äldre inlägg men inte på detta och det förra, om stjärnfallet. Jag tömde hela spalten och gjorde om den, men icke ...
Så kan det gå när man försöker leka och låtsas vara datorduktig.

Hur som helst så finns BLOGGKOLLEN, ETIKETTER, MEDLEMMAR, ARKIV med mera om man scrollar längst ner på den här sidan. Jag fattar inte varför det inte går att flytta upp dem till rätt plats.
Kanske är det någon som verkligen kan sån´t här och vet hur jag fixar tillbaka högerspaltens innehåll?
Jag är ödmjukt tacksam för all eventuell hjälp.

På min andra blogg, Pyssel och Pinaler, gjorde jag rätt på en gång så där är högerspalten intakt.
Men då hade jag ju redan hunnit sabba här.
Jag säger bara: MORR!
(Men jag tycker fortfarande att stjärnfallet är häftigt!)

8 kommentarer:

 1. Äsch så det kan gå. Kul tingelingtangel i alla (stjärn)fall. Nu när jag skriver kommentar finns högerspalten synlig på plats högst upp. Bara så du vet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är man klantig så är man. Man ska inte ge sig på sådant man inte förstår. Jag satt halva natten och försökte få till det men lyckades inte. Är för okunnig om datorers "själsliv". ;) Jo, jag ser att högerspalten dyker upp då, men, men ... :(

   Radera
 2. Jag tycker du är smart som överhuvud taget kan fixa stjärnfall och annat på datorn. Jag håller mig till att skriva. Du får säkert rätt på det så småningom för jag tror du är ganska envis. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. DU är smart som håller dig till skrivandet. Det borde jag också göra/ha gjort. Jag ångrar inte stjärnfallet, älskar det, men jag skulle inte ha tjafsat med att ta bort "första försöket".
   Kram tillbaka. Och tack för att du tror på mig, att jag ska lösa problemet. Själv tvivlar jag ...

   Radera
 3. Hoppsan! Men nog finns högerspalten där den ska vara. Kanske du har hunnit rätta till det hela. Du får alltså inte "veckans påse nötter." Den påsen kan du ge till mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppsan var ett snällt ord i sammanhanget. Jag har använt en del som inte var så snälla. Och de var riktade (mest) till mig själv. Ja, och datorn. Tycker den kunde vara LITE mer samarbetsvillig.

   Radera
 4. Mycket fint stjärnfall! Jag tycker du är jätteduktig som får till det, med rörliga bilder och allt! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm ... duktig, njae, det blev inte som det var tänkt. Men tack för att du peppar mig! Det uppskattas! Speciellt nu när mitt data-självförtroende är mycket tilltufsat. ;(
   Kram till dig!

   Radera