måndag 16 maj 2011

SNURRIGT

Datorn har stått mörk och tyst under några dagar. Anledningen är att jag är yr, orkeslös och känner mig vissen. I lördags uppsökte jag läkare eftersom jag mådde riktigt dåligt. Men doktorn hittade inget speciellt. Det kan vara min besvärliga nacke och dito axlar som spökar. Som vanligt.

  Helst vill jag bara lägga mig i sängen och "dra något gammalt över mig". Och det får jag ju. Det är jätteskönt att kunna krypa ihop en stund då och då och bara vila. Och det blir ändå ingenting gjort när jag är uppe. (Som vanligt.)

Varje år brukar jag se Eurovision Song Contest, men i lördags stängde jag TV:n redan ca 22.30, gick till sängs och sov i nästan elva timmar - med några avbrott. De timmarna behövdes efter en närmast sömnlös fredagsnatt.


Det hjälper inte alltid att man levt ett någorlunda skötsamt och sunt liv för att hälsan ska vara på topp. På min meny har det aldrig funnits tobak och alkohol. Inte ens kaffe.
(I mångas ögon är jag nog en mycket trist och tråkig person.)

Men några chokladkakor och chipspåsar har det förstås blivit genom åren...

God vecka 20!

6 kommentarer:

 1. Trist att du ska känna dig dålig!!
  Krya på dig!!!

  SvaraRadera
 2. Trist och tråkig person är du inte alls. Men kaffe lär vara bra för hälsan så du skulle nog överväga en kopp Java.

  SvaraRadera
 3. Låter ingen vidare det där du! Trots det lyckades du muntra upp dig med tänkvärda ord i min blogg, tusen tack!!! Hoppas att du ska känna dig friskare och starkare snart... man har sina up and downs och det ska man ju, men om downsen blir för långa är det tungt... Kram!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du ska dra något nytt över dig i stället. En liten shoppingtur kanske!

  SvaraRadera
 5. Skickar helande tankar till tant Anta.

  SvaraRadera
 6. Tack för alla snälla kommentarer med rara och uppmuntrande ord och tankar! De är som solstrålar som lyser upp när man känner sig mosig.

  SvaraRadera