söndag 11 december 2011

TREDJE ADVENT MED VITT FLUFF

Trevlig tredje advent!
Denna önskan borde ha publicerats tidigare idag, men bättre sent än aldrig.

Min pappa har tillverkat ljusstaken och jag har målat skylten.

Så här snötyngd var en av granarna på min gård i morse. Det har snöat ganska mycket de senaste dagarna.
Jo, jo, när det väl börjar...
Traktorer har ilat kors och tvärs med orangeblinkande varningsljus i full färd med att röja snö på vägar, gator, trottoarer och gårdsplaner. Denna vinter har de fått vänta länge på det vita fluffet, men nu är det dags för skoporna att äta sig mätta. Och var så säker, det kommer mera.

Må gott, med eller utan snö!

5 kommentarer:

 1. Adventsstaken är riktigt snygg! Här saknar vi fortfarande snön... det är så mörkt och dystert vilket gör att man blir väldigt trött och hängig! Imorgon börjar lussefirandet med mina femmor, det kommer iaf att lysa upp det hela lite!

  SvaraRadera
 2. LeiaMia: Det är tur att december rymmer så många glittrande ljus och lampor. Och det stämningsfulla Luciafirandet. Utan allt detta vore december ganska trist.

  SvaraRadera
 3. Är det något vi kan vara säkra på så är det vintern. Den kommer alltid även om den i år har varit lite försenad. Din gran var verkligen snötyngd, men vacker.

  SvaraRadera
 4. Här i Hallstahammar har det kommit alldeles lagom, några centimeter snö så att det är vitt :)

  SvaraRadera
 5. Gunnel: Snön hade gärna fått dröja till julaftonsmorgonen. Eller möjligen dagen före. Sedan kan den börja tina bort i mitten av januari. Jag älskar barmark! Men jag erkänner att det vita är vackert.

  Helena H: Det blir lite mer julkänsla med ett vitt täcke. Några centimeter är precis lagom. ;o)

  SvaraRadera