torsdag 26 juli 2012

MINNS I JANUARI

Efter torsdagens lunch kom bästa väninnan på besök. Vi hade bestämt oss för att göra en liten fotosafari längs stranden i det soliga och lagom varma (för promenader) sommarvädret (+19-20). Här följer några bilder som vi med glädje och saknad kommer att minnas om sisådär sex månader. (Ja, frånsett de två sista bilderna.)
 Vad döljer sig bakom kröken i den lummiga grönskan?
 Grenigt.
 ROT (inte RUT)
Ett spår av människan...
... och ett till.
Någon som haft otur i hjärncells-lotteriet kände sig givetvis tvungen att kludda ner en oskyldig skylt:
LED GÄRNA DIN CYKEL

- "Jag blir liksom dj-ligt provocerad av den där skylten. Ingen f-n ska tala om för mig vad jag ska göra! Nää, alltså, nu måste jag bara fram med sprayburken!"
(Hjärn-jakt. Det borde vissa ägna sig åt.)

God fredag!

5 kommentarer:

 1. Det var en härlig promenad efter stranden. Fina bilder blev det.

  Den nerkladdade skylten behövs verkligen. Men har tydligen provocerat någon känslig person. En del cyklister tror att de äger strandpromenaden.

  SvaraRadera
 2. Gunnel: Skön promenad i fint väder - och massor av cyklister. Och de flesta av dem plingar, tutar och ropar för att gående ska lämna fri väg. Vad är det som säger att cykelburna alltid ska ha företräde? Det borde visas hänsyn även från den kategorin trafikanter.

  Om de åtminstone kunde plinga lite i förväg och inte alldeles bakom en. Som hörselskadad önskar jag att de inte smyger upp och nästan skrämmer livet ur mig.

  SvaraRadera
 3. Härliga sommarbilder! Vet du... den där rotbilden tyckte jag först såg ut som ett dött, nedtrampat djurkadaver. Hur ser jag egentligen???

  SvaraRadera
 4. Mira: Sommarbilder är vad vi behöver - speciellt den här sommaren! :o)

  Inget fel på din syn - roten kunde visst vara ett djur. Den ser ju lite underlig ut. Antagligen därför den hamnade här på bloggen...

  SvaraRadera
 5. Frambenen ner åt vänster och huvet upp där ovanför. Och sen en stjärt eller svans eller nånting ut åt höger. En kvastfening! (Rotfening) (Träbening)

  SvaraRadera