måndag 16 november 2015

MÖRDARROBOTAR

Franska flaggan, trikoloren, där bloggerskan lagt till Jean Julliens fredsteckning.
Fredagen den 13 november 2015 blev ännu ett datum som för alltid kommer att förknippas med besinningslös terror och oskyldiga människors död. Nu gör detta datum sällskap med tisdagen den 11 september 2001 och fredagen den 22 juli 2011. Det är tyvärr många fler men speciellt dessa tre datum har etsat sig fast i våra minnesceller för evigt.

Alla dessa fanatiska, hjärntvättade och totalt känslobefriade mördarrobotar som ser som sin uppgift att i sitt heliga krig ta livet av så många "otrogna" som möjligt. Hur kan ens någon enda ansluta sig till en sekt som till 100% utgörs av bestialiska monster? Det är fruktansvärt skrämmande och fullständigt obegripligt för oss normala, vettiga och empatiska människor.

Hur länge dröjer det innan en terrorattack också lamslår och chockar Sverige? Den kan komma vilken dag som helst. Det är inte fråga om om, utan om när, var och hur.
Bara tanken får oss alla att rysa.
Och hur tänker man när dessa "heliga krigare", efter sina terrorturnéer, utan vidare får återvända till Sverige och andra länder? Ofattbart. Har mesigheten inga gränser?

Hädanefter bör vi nog alla vara lite extra akt- och varsamma. Men förhoppningsvis inte gå omkring i ständig skräck. För det är ju just det de vill, dessa felprogrammerade mördarmaskiner. Då låter vi dem styra våra liv. Och det ska de banne mig inte få göra. Den makten ska vi inte ge dem.

Men hur bekämpas bäst dessa vettvillingar? Humanism och empati finns inte i deras värld, en värld som endast består av fanatism, våld och fasansfull terror. Det är verkligen hög tid att världens länder gemensamt och med alla medel tar ansvar för att få slut på skräckväldet.

Och i det lilla ska vi vanliga bara vara snälla mot oss själva och varandra. Sprida vänlighet och kärlek är det bästa vi kan göra i oroliga tider, som motvikt till all galenskap. Och man kan ju alltid hoppas att det sticker åtminstone lite i dårarnas ögon.
  

4 kommentarer:

 1. Vår vackra värld har blivit allt otryggare. Vi är så hjälplösa mot dessa fanatiska idioter som utan minsta empati mördar och lemlästar oskyldiga människor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är förfärligt att monstren genom sina terrorhandlingar tvingar till sig makt över både vår värld och vår vardag. När ska vi få känna riktig trygghet igen?

   Radera
 2. Det är skrämmande att så många som ansluter sig till denna gruppering kommer från Sverige - kanske både svenskar och andra nationaliteter. Man undrar vad det kan bero på.
  Vissa datum finns för alltid fastetsade i minnet. Och som du skriver så handlar det nog mest om när något händer även i Sverige.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara en tidsfråga innan även vårt land drabbas av något riktigt otäckt. Fanatism av alla slag är en varningsklocka.
   Kram tillbaka! Och mejl kommer, snart. ;)

   Radera