söndag 18 oktober 2020

PÅ BLOGGEN KAN MAN TRÄFFAS

I dessa tider är det för väl att man har ett hem man älskar och trivs i. Är man dessutom en riktig hemmakatt sedan födseln så lider man inte alls av att leva livet hemmavid.
Jag har aldrig tråkigt när jag är hemma.
Men visst skulle det vara trevligt att ha lite besök då och då.
Tyvärr är det inte läge att bjuda hem vänner just nu.
Men här på bloggen är det förstås fritt fram.
Alltså, välkommen hem till mig.

Ovanstående är inte helt sant. Sedan länge kan det ju faktiskt vara precis tvärtom.
(Skylt jag målade för många år sedan,)
Men detta är alldeles sant!

Ha en skön och mysig söndag!
Här har meteorologerna hotat med snö och kanske trafiksvårigheter. Hoppas de har fel.
Det har ju hänt förr ... 

6 kommentarer:

 1. Så trevligt att titta in hos dig. Den snöprognosen är förhoppningsvis lika tillförlitlig som alla andra prognoser från SMHI. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och så trevligt med besök! Kul att du tittade förbi. :) --- Den här gången visste väderfolket vad det talade om. Snön vräker ner, hela utomhusmiljön är vit, vit, VIT! Till och med fönstren är igenmurade av fluffet. Kram från insnöad bloggvän!

   Radera
 2. Vilket underbart, hemtrevligt hem <3 Jag älskar när ett hem är personligt,, man kan se att där bor en genuin person, ingen utställning...Tack snälla för titten! Kram!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, så roligt att du tittade in! :) Ja, visst är det kul med personliga hem. Själv är jag allergisk mot helvita inredningar där ögonen inte hittar några kontraster alls. Allt är bara vitt. Precis som det är ute här idag! Det är inte klokt vad det snöar! :( Kramar!

   Radera
 3. Ett välkomnande hem du visar trots att man inte kan välkomna någon i dessa tider när man är en gammal plussare. Håller med dig om att inget är som hemmets lugna vrå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tur att man har bloggen för där kan man ju ta emot besökare. Ju fler desto bättre. :) Finns inget som kan mäta sig med det egna hemmet. Jo, en god hälsa. Har man båda så är man RIK!

   Radera