söndag 2 oktober 2011

BEROENDE?


I flera dagar har Blogger/Blogspot (men kanske mest dess bloggare!) haft problem med att det inte gått att kommentera. Så småningom och av en händelse märkte jag att det gick att skriva och sända på Blogspots-bloggar som hade pop-up-ruta för kommentarerna.

Idag provade jag sålunda att ändra mina inställningar och nu verkar det fungera. Men man vet ju aldrig hur länge....

Som bloggare blir man jätteglad för varje besökare/läsare och det är särskilt roligt när någon lämnar ett spår efter sig - en kommentar. Lång eller kort spelar ingen roll, det är bara så kul att få en återkoppling till det man skriver. Jag tror minsann man blivit lite "beroende".


God kväll!

7 kommentarer:

 1. Javisst, blir man glad åt kommentarer. Men man får nog räkna med att de flesta som läser, gör det utan att kommentera.

  SvaraRadera
 2. Jag har också märkt att det inte går att kommentera!

  SvaraRadera
 3. Kommentaren är ju som en bekräftelse på att någon sett och läst och tyckt något om det man gjort. Det finns väl inget asigare än att skriva inlägg efter inlägg och inte höra ett knyst. Man kan ge upp för mindre...

  SvaraRadera
 4. Alla: Tack för kommentarer!!!

  Gunnel: Man är glad för varje läsare. Även om någon inte kommenterar.

  Mufflo: Det tycker jag också.

  Helena: Tydligen många som har haft det problemet. Som sagt, jag ändrade till pop-up-fönster för kommentarerna och nu verkar det fungera.

  Mira: Håller med! Och det är säkert många, bl.a. jag, som alltid tyckt om att skriva och som genom bloggandet har fått tillfälle att "kravla sig upp från byrålådan". Vi bloggare får en trevligt uppmuntrande knuff i ryggen av kommentarer.

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att det blir vinter snart så jag hinner läsa och kommentera fler bloggar.
  Det är alldeles för varmt och soligt.

  SvaraRadera
 6. Skaffaren: Njut av sol och värme så länge som möjligt! Här håller vi på att få simhud mellan tårna plus rost- och mögelskador av allt regnande. Bloggläsning - och kommenterande - är/har varit helt nödvändiga inomhusysslor...

  SvaraRadera