lördag 22 oktober 2011

SPOLAD

Här följer en liten gullig historia från livet. Läs nedanstående text innan ni tittar på videon.

"Jim och Jennifer kunde inte förstå varför de hela tiden fick rekordhöga vattenräkningar. Så mycket vatten visste de att de inte använde. De lät först kolla vattenmätaren, sedan alla vattenledningar, både inomhus och utomhus, kranar, toaletter, tvättmaskin, diskmaskin, ismaskin. Ja, allt som kunde tänkas orsaka den enorma vattenförbrukningen. Inga fel hittades någonstans, men de höga vattenräkningarna fortsatte att komma.

En dag blev Jim krasslig och stannade därför hemma från jobbet. Medan han låg i sängen hörde han hur det brusade i vattenledningarna från undervåningen. Till slut kravlade han sig ur sjuksängen och tassade ner för att undersöka vad som föranledde de dyra räkningarna från vattenverket.

När Jim fann orsaken till den omåttliga vattenförbrukningen beslöt han att videofilma "problemet" eftersom han förstod att om han bara berättade vad han sett så skulle ingen tro honom."

Kolla nu på hans videofilm "Vattenslösare".


Tala om spolning!

God lördag!

10 kommentarer:

 1. Milda himmel! Dessa katter! Och det måste vara något särskilt med just toaletter, för vi hade en katt som gick och gnagde på plastskruvarna som toasitsen satt fast med, så den inte gick att skruva loss. Hon gnagde på stickorna i garnkorgen också så det inte gick att se vad det var för tjocklek. Och ibland, när någon av oss hängt film på tork, hittade vi små bitmärken i de nedhängande remsorna...

  Rackartyg!

  SvaraRadera
 2. Mira: Våra älskade husdjur kan verkligen hitta på de mest otroliga saker. Jag hade en valp (fort förlåten!!!) som i obevakade ögonblick bet osnygga hål i gardinerna längst ner, tuggade sönder en ny BH, smakade på stolsben, m.m. Men hon växte upp och blev den snällaste, finaste och mysigaste lilla hundfröken man kan tänka sig. Mycket saknad.

  SvaraRadera
 3. Smart misse leker och har kul. Det är en verkligt rolig video.

  SvaraRadera
 4. Gunnel: Det är inte bara vi människor som gillar "plask", d.v.s. porlande vatten!

  SvaraRadera
 5. Vilken tuff kisse...........

  SvaraRadera
 6. Mufflo: Men hans hobby blir dyr för husse och matte.

  SvaraRadera
 7. Mufflo: Tack! Ha en skön onsdag! :o)

  SvaraRadera
 8. Gila: Även katter kan!

  SvaraRadera