söndag 8 januari 2012

VECKANS PÅSE (PÅSAR) NÖTTER OCH KARAMELL

Här kommer nu de första vinnarna i Veckans......

Veckans Påse Nötter, den allra första... blir två. Påse nr 1 går till...

... pappan från Stockholmsområdet som for och lämnade sin tioårige son att gå hem i 7-8 kallgrader, från Uppsala. Den pappan har verkligen gjort sig förtjänt av den första - och största! - nötpåsen. Med riktigt härskna nötter.

 Pappans förklaring till sitt helkorkade beteende: Sonen hade spelat så dj-a dåligt på innebandycupen på Fyrishov att han kunde gå hem. Pojkens ytterkläder hade pappan tagit med sig. En lagledare som hittade den frysande pojken utanför Fyrishov, ringde till fadern som tyckte att det där inte angick ledaren. Sonen hade spelat så dåligt. Lagledare fick tag i familjen till en pojkens lagkamrater som kom och hämtade grabben.

Den pappan borde inte vara pappa. SKÄMS!
-----
Nötpåse nr 2 går till Luleå Lokaltrafik för den löjliga annonsen som jag skrev om häromdagen. Men i jämförelse med den otroligt dumma pappan så verkar nu LLT:s annons ganska harmlös.


Så till Veckans Karamell:

Den måste gå till Sveriges juniorlag i ishockey som tog hem VM-guldet. Småkronorna, massor av gottegott för en fantastisk insats. Grattis!

Det var de första nötpåsarna och karamellerna.
Men jag kan lova: Det kommer mera!

Och så är det slut på de extra helgdagarna. I morgon börjar allvaret igen för alla de som håller igång Sverige. Till dem och alla andra, ha en bra måndag!

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig till 100%. Den mannen borde inte få vara pappa. Hur tänkte han egentligen? Han utsatte ju sin son för livsfara.

    SvaraRadera
  2. Gunnel: I morse hörde jag i radion att man tydligen ifrågasätter om det alls har hänt eller om det är påhittat. Sanningen lär komma fram så småningom. Men är det sant så borde pappan åtalas.

    SvaraRadera