söndag 24 december 2023

FJÄRDE ADVENT 2023 – OCH JULAFTON

Må vi alla få den jul vi önskar oss.

4 kommentarer:

  1. God Jul och Gott Nytt År, Annica! Vi hörs nästa år. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och detsamma till dig. Hoppas du får jättefina helger! Kram!

      Radera
  2. God Jul Annica!
    Såg att du skrivit om Sveriges drottnings 80-årsdag. Hon ser verkligen pigg ut tycker jag. Jag tittade på programmet Året som gått med Kungafamiljen för några dagar sedan. Väldigt trevligt program.
    Ser att stora delar av Sverige tycks ha en vit jul. Vi har barmark men vi skall få ett omfattande oväder mitten av nästa vecka med mycket kraftiga vindar. Gillar inte stark blåst.
    Julkramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Önskar dig detsamma! --- Vår drottning bär verkligen sina år med heder. I ett program igår där SIlvia intervjuades inför 80-årsdagen berättade hon att hon aldrig sover åtta timmar utan mest blir det runt fem. Kan inte fatta att hon orkar!? Vidare sa hon ungefär som så att livet bjuder på så mycket spännande saker och så mycket att uppleva så det är bara att vara nyfiken och njuta. Hon är en härlig person.
      Snön har fallit över stora delar av Sverige och söderut har det varit väldigt blåsigt. Här i norr har vi klarat oss från värsta blåsten. Jag gillar inte heller kraftiga vindar. Och allra minst tillsammans med snö. Hoppas väderfolket hos dig har fel om ovädret.
      Julkramar tillbaka! Ha det gott!

      Radera