tisdag 15 juni 2010

DATORKRÅNGEL

Datorn kan verkligen få mig att känna mig dum. Som att min skalle är så tom att det blåser korsdrag där mellan öronen. Som att Snaquehjärnan inte är kapabel att tänka en endaste klok och konstruktiv tanke. Baskade dator - jag gillar inte den känslan!

Under ett par dagar har jag haft bekymmer med att koppla upp mig på nätet. Cyberrymden och jag har haft kontaktsvårigheter. Och det gör mig förargad och förvirrad. Jag känner mig nästan mobbad av datoreländet. Och bloggandet har fått vänta några dagar. Kanske tyckte "lappetoppen" att det var tid för lite bloggsemester  eller rent av censur. Vad vet jag?

Nu är det dags att laga middag så inlägget blir kort i dag, men jag måste ju ändå visa att jag fortfarande lever. Om någon mot all förmodan har undrat. Nu hoppas jag bara att datorn, Internet och jag ska kunna hålla sams. I alla fall ett tag. - Solig tisdagskväll!

2 kommentarer:

  1. Jag har också haft problem med min älskade dator. Den vill nog bara visa att den bestämmer.

    Bra att du är igång igen.

    SvaraRadera
  2. Man kan bli störtförb... på datorers nyckfullhet. Undrar om vi inte fått dem för våra synders skull. Men skulle de vara så många...?

    SvaraRadera