fredag 27 augusti 2010

TV4:s MYSIGA MÄN

Sista avsnittet av TV4:s program "Sommar med Ernst" är slut för säsongen. Snyft! Den fina gamla hyttan förvandlades till en fantastisk bostad. Med säker blick för det estetiska, fantasi, enkla material och duktiga medarbetare så överträffade Ernst sig själv i år. Och vem skulle inte vilja provsmaka några av de läckerheter som kocken Kirchsteiger lagade till?
I mitt tycke var sommarens program de bästa i serien. Hittills.
-
Förresten, hur kan det komma sig att just TV4 lyckas locka till sig de absolut mysigaste männen för sina program? Först har vi stilige och duktige Ernst och så hans unga gulliga hantverkare Pirre (Per Starrin) och Mackan (Marcus Nylén) och sist men inte minst trevlige Pontus Silfverstolpe i "Antikdeckarna" i TV4+, torsdagskvällar kl 20:00. Vilka män!
-
Jag hoppas jag är förlåten för att jag har lånat bilderna från TV4:s sajt http://www.hemmakanalen.se/
(I gengäld ger jag ju lite gratis reklam.)
-
Bok av och med Kirchsteiger.
-
Mackan och Pirre. Sköna killar!
-
Pontus Silfverstolpe från "Antikdeckarna". Här har han sällskap av kunniga kollegan Li Pamp. Kolla in deras program - mycket sevärt och lärorikt. Dessa två borde ha fått fortsätta sina upptäcktsfärder på och i loppisar, antikaffärer och privata hem utan Elsa Billgren och hennes vintagekläder. Mode kan få ett eget program.
-
Så tycker jag. Är det någon som tycker annorlunda så välkommen med kommentar.
-
Nu ser jag fram emot en lugn och skön fredagskväll med lite smarrigt på tallriken och "Doobidoo" på TV.
Må väl!

5 kommentarer:

 1. Ser jag sämre eller har texten på din blogg minskat i storlek?

  Det viktiga är ju att jag ser bilderna på karlarna du skrivit om och jag håller med dig i alla fall när det gäller Ernst och Pontus. Fina blickfång i bra program.

  SvaraRadera
 2. Åh jag håller helt med när det gäller Antikdeckarna.
  Jag älskar retro och vintage men det blir fel på något sätt i det programmet.
  Vi blev lite "besvikna" på Elsa.
  Hade hoppats på Li i gårdagens program, men killarna går ju inte heller av för hackor.

  SvaraRadera
 3. Jag har flera gånger försökt hoppa in som följare på din blogg, men det vill sig inte... Har du märkt något tokigt med den funktionen?

  SvaraRadera
 4. Vad kul att jag får medhåll! Tack!

  @Mira: Det var inte bra. Jag har inte alls tänkt på att det kunde vara något galet med "följarfunktionen". Hm... undrar hur man kollar den?

  SvaraRadera