måndag 15 augusti 2011

LEVT LOPPAN PÅ LOPPIS

Underbart väder med strålande sol, vindstilla och lagom temperatur, glada, trevliga människor och omkring 300 bord fyllda med fina och billiga prylar - goda förutsättningar för en perfekt loppisdag.
Under dryga två timmar i lördags strosade väninnan och jag omkring på Hertsödagens loppmarknad och bara njöt av tillvaron.

I dagens tidning såg jag att man uppskattade antalet besökare på Hertsödagen till runt 7000. Inte illa. Som alltid var det många andra aktiviteter på idrottsplatsen där Hertsödagen ordnas, men det var nog loppisen som drog mest folk. För varje år blir antalet säljare fler och fler och de flesta har riktigt bra prylar att sälja och nästan ingenting är dyrt. Den är en av de bästa loppmarknaderna i och omkring Luleå.

Ett enda pyttemoln upptäckte jag på hela förmiddagen. 

Ett bord där jag faktiskt hittade tre fynd i min smak.
Vilka de var kan ni se på min andra blogg
där jag lagt in lördagens loppisfynd.

God måndag!

4 kommentarer:

 1. Hertsödagen är toppen. Alltid vackert väder, mycket trevligt folk, mycket grejor att dra med sig hem. 4 pyttefigurer i porslin blev mina, jag har numera så lite plats.

  SvaraRadera
 2. Gunnel: Jaaa, Hertsödagen är en höjdare. Och arrangörerna måste ha särskilt goda relationer med vädergudarna.
  Aha, hädanefter kommer du alltså bara att dra hem pytte-mini-saker? Då var det tur att dina pyttefigurer i alla fall var JÄTTE-söta.

  SvaraRadera
 3. Instämmer!!!Allt är perfekt när det är Hertsödagen!

  SvaraRadera
 4. Yvonne: Minsann - t.o.m vädret!

  SvaraRadera