fredag 23 april 2010

KOPPLÖST?

Tekoppar "Zebra" och "Mallorca" från Upsala-Ekeby. Muggen i bakgrunden är köpt på Mique - och står på ett "Zebra"-fat.
-----
Vad gör man när man har sex "Zebra"-tefat, men bara en kopp? Jo, man köper några muggar som litegrann påminner om den svartvita favoriten och hoppas innerligt att man så småningom ska hitta fem fatlösa "Zebra"-koppar. Det blir inte lätt, men jag håller tummarna!
-
Trevlig fredagskväll!

4 kommentarer:

 1. Åh typiskt - men det avr en bra lösning. Jag hoppas att du snart ska hitta de fatlösa zebra-kopparna du söker. De är verkligen galet fina!

  SvaraRadera
 2. De nya muggarna passar ju bra till faten. Lycka till med kopp-jakten!

  SvaraRadera
 3. Hej. Den blommiga koppen... kul att se den. Vi hade hela te-servisen när jag växte upp. Marmeladmugg, sockerskål, kopp med svart fat och ett större fat för smörgåsarna med blommönstret på. Tyvärr har min slarvige bror slitet ut det mesta, men en liten del finns kvar. Har aldrig förut sett servisen förrän nu. Kul/
  Kram Rosalie

  SvaraRadera
 4. Rosalie W: Välkommen och tack för din trevliga kommentar! Vad roligt att du kände igen min "Mallorca"-kopp! Jag visste inte att det fanns en hel teservis. Kan faktiskt inte påminna mig att jag någonsin sett enda del (förutom min tekopp) med samma mönster. Kanske det även fanns en tekanna? Nu måste jag hålla utkik efter "Mallorca" när jag är på loppis/antikaffärer. Marmeladmugg låter väldigt spännande. Och även sockerskål och smörgåsfat.
  Tänk vad slarviga bröder kan ställa till det! ;)
  Kram!

  SvaraRadera