torsdag 11 februari 2010

SENT SÄNT

Glaslampa "Pansies" - Jamie Barthel
-
Snart går torsdagen över i fredag. Fredag? Igen? Det var ju nyss fredag. Veckorna rusar - snart är halva februari avklarad och varje morgon och varje eftermiddag ser man hur ljuset nallar en bit av mörkret. Vi är på rätt väg!
-
Under en tid har min axel minsann inte varit en trygg dito att luta sig mot. Den ställer bara till bekymmer och värker mig sömnlös. Cortisonsprutan för en månad sedan verkar bara ha förvärrat situationen. Jag väntar nu med spänning på läkarkontakt kommande måndag. Kontakten var utlovad till passerad måndag, men uteblev. Hoppas doktorn "minns" mitt telefonnummer den här gången. Vid cortisonsprut-tillfället talade han om remiss till ortoped. Månne det kan hjälpa? Hoppas kan man ju alltid...
-
Innan klockan slår tolv slag vill jag sända en hälsning till svägerskan A: Grattis! Du är en kämpe! Blommorna på bilden är till dig.
-
Nu är det dags att säga natti, natti!

2 kommentarer:

  1. Hoppas verkligen att Du får hjälp med den trilskande axeln.Stå på Dig,det är det man måste göra.

    SvaraRadera
  2. Återigen fredag och här sitter man inomhus och degar. Även jag som stått stilla i vikt i många år ser en tendens till ökning pga stillasittande.
    Hoppas verkligen att doktorn kontaktar dig som han lovat, men man kan tyvärr aldrig lita på dessa läkare. De har så lätt för att glömma.

    SvaraRadera