måndag 2 november 2009

BLOGGBÖRJAN


Nu när mörkret sveper in oss i en gosig yllefilt redan tidigt på eftermiddagarna så tänkte jag att det är tid för bloggskrivningsstart. Jag har alltid tyckt om att skriva; dagbok från tidig barndom, skoltidens uppsatser, tonårens trevande dikt- och novellförsök (mest för skrivbordslådan) brev och berättelser till nära och kära, några undanskymda rader publicerade i lokaltidningen.
-
Med dator och email har brevskrivandet och berättandet blivit mycket enklare. UT med penna, radergummi, karbonpapper, Tipp-ex, färgband till skrivmaskinen! IN med datortangenter där ALLT finns, t o m DELETE! (Delete-knappens text är snart bortnött!) Jag kan flytta ord, meningar och stycken hit och dit, jag kan lägga in symboler och bilder. Känner jag mig extra uppåt en dag så kan det slinka in en glad "smiley" på lämplig plats, en deppig dag blir det kanske en "smiley" med mungiporna nedåt.
-
Så... nu har jag tagit de första stapplande stegen på "Blogg-stigen". Det var roligt - om än lite darrigt och skrämmande. Det är inte säkert att det blir inlägg varje dag, men... man vet aldrig. Varning är härmed utfärdad!

3 kommentarer:

 1. Härligt Annica! Mycket snygg och mycket svart blogg. Härligt att vara nybörjare. Man har så mycket att skriva om.

  SvaraRadera
 2. Välkommen i gänget!Känner Dig ju inte,men är Du vän med Gunnel,förstår jag att Du är en bra kvinna!
  Tjao!

  SvaraRadera
 3. Tack, Yvonne! Gunnel är en bra referens så jag säger samma om dig!

  SvaraRadera