lördag 20 mars 2010

DATORER!!!!!!

Vid datorn känner jag mig som en osäker nybörjare. Varje dag! Med häpna och avundsjuka blickar ser jag det datorkunniga folket fixa allt. Lätt som en plätt.
-
När jag läser favoritbloggarna har jag lagt märke till hur det är inlagt länkar till andra bloggar och sajter. Ibland är det bara ett ord i annan färg och klickar man på det så slussas man genast vidare. Fiffigt! Jag önskar att jag också kunde göra så om jag ville tipsa om något.
-
Nu har jag fått en lektion via epost från ett dataproffs och i går testade jag, men det lyckades inte. Ingen skugga må falla på dataproffset. Det är eleven som är otroligt trög i huvudet!
-
Nu ska jag testa igen och går det inte då, då måste jag få handgriplig hjälp. Jag är datauschlig!
-
Kolla den trevliga och informativa "femtiotalsjakten" om du är intresserad av 1950-talets saker och ting. En riktig guldgruva. Är du inte "såld" på detta årtionde redan så kan du bli. Vidare är "Lotten" en mycket trevlig, rolig och välskriven blogg fylld med kul inlägg och kommentarer.
-
Ganska nyligen skrev jag om gamla klippdockor/pappersdockor och då fick jag en länk till ett annat inlägg där bloggaren skrivit intressant om detta redan 2007. Det hittar du här.
-
Bästa väninnan skriver om allt med både humor och allvar. Hennes blogg finns här.
-
Med stor spänning ska jag nu testa om länkarna fungerar. Ett varmt och hjärtligt tack till min länklärare! Du skall belönas!
-
Trevlig lördag! Och länka vidare!
... och mig!

4 kommentarer:

 1. Tunnel-Gunnel20 mars 2010 18:18

  Sätt inte ditt ljus under skäppan. Du är en mycket duktig datoranvändare.
  Jag ska själv försöka ta itu med länkandet så småningom, det känns ju bra att veta hur det går till. Men just nu känner jag mig så knäckt att jag tror det är dags för en tur till loppekassen.

  SvaraRadera
 2. Du är snäll du, Tunnel-Gunnel! Duktig datoranvändare??!! Det var då att ta i. Jag önskar att jag hade den där "datorgenen" som barn och ungdomar numera verkar födas med.

  SvaraRadera
 3. Kul skrivet.Precis så känns det för mig med, jag kan inte länka vidare som jag skulle vilja, måste lära mig men det är så mycket att lära och det tar tid.Du har ju lyckats bra.

  SvaraRadera
 4. Randiga Tråden, tack för uppmuntran och stöd. Det kan behövas. I det här fallet var det bara tur, inte skicklighet. Men när man väl kommer på knepet så är det faktiskt inte alls så svårt att länka. Men ingenting säger att jag lyckas nästa gång...

  Just nu velar jag hit och dit om hur jag vill att bloggen ska se ut. Alla dessa beslut!

  SvaraRadera