söndag 21 mars 2010

EN GOD OCH SOLIG MORGON

Önskar alla en riktigt God morgon! Efter frukosten står tandborsten och tandkrämen färdiga att användas. Och bara för att det är söndag satte jag ett par blommor i muggen.
-
Det är underbart vackert ute denna söndagsmorgon. Snöns kristaller glittrar i solen och det är så intensivt vitt att det nästan gör ont i ögonen när man tittar ut. Man skulle behöva solglasögon även inomhus.
-
Under gårdagen velade och vimsade jag fram och tillbaka om hur min blogg ska se ut. Fortfarande vet jag inte riktigt om det blir det utseende som ni ser just nu, men jag tror det. Men man är ju kvinna och då har man rätt att ändra sig - med kort varsel.
-
Jag är riktigt mallig som fick länkarna att fungera i går. Det var en glad överraskning. Jag har inte helt fått in i hjärnkontoret hur man kopierar www-adressen och sedan klistrar in den. Jag fuskade lite och skrev in den tecken för tecken. Jobbigt - och onödigt, förstås.
-
Ja, jag vet att det är fel sätt, men vad gör man när man inte har full koll på datatricken. Dessutom bröts uppkopplingen gång på gång. Vet inte vad jag gör för fel. Om det nu ÄR ett "handhavandefel". Det kanske bara är datorn som inte tycker som jag. När man handskas med datorer lär det inte vara helt ovanligt. De flesta man talar med säger likadant. "Datorer lever ett eget liv." Man kan tro att alla datorer har gått samman och bildat en hemlig pakt: "Strula så mycket det bara går!" lyder budkavlen.
-
Nog svamlat för nu. Och tänk på att i morgon är i dag i går.

2 kommentarer:

  1. Idag har min dator inte strulat, vilket jag är mycket tacksam för. Men kvällen är inte slut, så än har den möjlighet att krångla.
    Nu är det snart kväll efter en solig dag och vi har gjort en kort promenad till ICA. Nej, det var inte halkigt.

    SvaraRadera
  2. Ibland när datorn riktigt bestämt sig för att bråka, så känner jag nästan för att slänga ut hela mojängen genom fönstret. Som tur är så besinnar jag mig.

    Det vore jättekonstigt att vara utan dator nu när man är van vid den. Man blir mer och mer beroende.

    SvaraRadera