torsdag 10 december 2009

BRÅTTOM

I dag blir det inget långt epos. Torsdagens alla aktiviteter gör att jag är på språng, precis som mannen på bilden. Det är ett pusslande för att ens hinna andas mellan allt spännande som händer. Jag har skrivit matinköpslista, författat ett brev, tagit ut soporna, postat brev, hämtat postpaket, mat-shoppat, fyllt kylskåpet, talat x gånger i telefon, lagat och ätit lunch, smakat denna juls första (efterlängtade) Julmust, betalat räkningar, skrivit kort blogg (snart klar!).
-
Ovanstående kanske inte verkar så särskilt upphetsande, men vänta bara, nu kommer det: Jag är bjuden på Nobelfestligheterna! Så det gäller att fixa till sig - man vill ju vara till sin fördel när man ska frottera sig med det vackra innefolket. Undrar vad fru Obama har på sig när hennes man tar emot Fredspriset i Oslo? USA:s första dam är ju känd för sin goda klädsmak. Nåväl, det riktigt stora kruxet blir att matcha Silvia, Victoria och Madeleine. Där kommer man definitivt att känna sig som "kusinen från landet".
-
Nej, nu har jag inte tid längre. Måste slinka in i mina bekvämaste hemmapaltor - det blir ju en lång kväll i favoritfåtöljen framför TVn...
-
Trevlig Nobelfest!

1 kommentar:

  1. Så orättvist. Jag är inte bjuden men jag tänker smita in på dansen efteråt och frottera mig med de rika och berömda.

    SvaraRadera